Team – Centrale Dienstapotheek Eindhoven – Eindhoven

Centrale Dienstapotheek Eindhoven

Centrale Dienstapotheek Eindhoven

Als u 's avonds, 's nachts, in het weekend of tijdens de feestdagen met spoed medicijnen en/of verbandmiddelen nodig heeft, kunt u terecht bij de Centrale Dienstapotheek Eindhoven. De Centrale Dienstapotheek Eindhoven bevindt zich bij de Spoedpost van het Catharinaziekenhuis.

Vragen? NEEM CONTACT OP
Header afbeelding

Vacature

Wij zijn op zoek naar 1 of 2 enthousiaste collega's als aanvulling op ons huidige team! Met name voor uren in het weekend en 1 nachtdienst per 4 weken in het weekend. Parttime voor 6-12 uur per week.De Centrale Dienstapotheek Eindhoven is een apotheek die uitsluitend diensten draait en wel voor ca. 60 apotheken in de regio Eindhoven. Het leuke team bestaat uit flexibele ervaren apothekersassistenten. Ben je een gediplomeerd apothekersassistente met minimaal 2 jaar werkervaring ? Sta je voor goede zorg en service voor de patient? Weet je van aanpakken en doorpakken? Ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Eindhoven. En heb je zin in een nieuwe uitdaging? Ben je flexibel ? Kennis van CGM is een pre. Interesse?

Team

 

Het team bestaat uit gediplomeerde en ervaren apothekersassistenten, die allen KABIZ-geregistreerd zijn.

De assistentes worden begeleid door ervaren apothekers, die allen geregistreerd zijn in het KNMP specialisten-register van openbare apothekers.

Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen en/of verbandmiddelen waarvan het gebruik niet kan wachten tot uw eigen apotheek geopend is.

Na sluitingstijd van uw eigen apotheek doen wij er alles aan u, binnen de wettelijke regels, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Al onze medewerkers hebben een beroepsgeheim, dus uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld.